JOLLY

JOLLY

Termékinformáció

  • Kutya mérete: Minden méret
  • Fő alkotórészek: Csirke-marha-sertés
  • Kutya életkora: Felnőtt

Készleten

20 kg - M

Általános leírás

icon-jolly.png

Az IL CANE Jolly egy teljes tápértékű eledel, melyet bármely kutya normál testi aktivitásának megőrzését szolgáló étrend kialakítása érdekében fejlesztettek ki gabonafélék, szárított hús, vitaminok és ásványi anyagok hozzáadásával. A termék rendkívül könnyen emészthető: a kettős kifőzés alá vetett gabonapehely felhasználásának, valamint a vitaminok és ásványi anyagok megfelelő egyensúlyának köszönhetően.

jolly-mudi.jpg

További részletek

csirke-kuk.pngÖSSZETÉTEL: Kukoricapehely, szárított hús, csirke zsír, gesztenyekivonat, kalcium-karbonát, ásványi sók és vitaminok. 

BELTARTALMI ÉRTÉKEK: Nyers protein 20,00%, Nyers zsír 11,00%, Nyers rost 2,50%, Nyers hamu 8,00%. 

Metabolizálható ENERGIA 3850 Kcal/Kg. 

ADALÉKANYAGOK (kg-ként): A vitamin U.I. 10.500, D3 vitamin U.I. 750, E vitamin (all-rac-alfa-tokoferil-acetát) 50 mg, vas-szulfát monohidrát 130,00 mg, réz-szulfát pentahidrát 25,00 mg, cink-oxid 100,00 mg, mangán-szulfát-monohidrát 50,00 mg, nátrium-szelenit 0,20 mg, kalcium-jodát 1,00 mg. 

ÉRZÉKSZERVI ADALÉKANYAGOK - ÍZFOKOZÓK: Gesztenye kivonat. 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS: Az "IL CANE JOLLY” eledelt lehetőség szerint önmagában kínáljuk a kutyának. Fontos, hogy a kutya számára mindig legyen elérhető friss víz. Ha másfajta élelemről akarunk áttérni a “IL CANE JOLLY” kutyatáp használatára, ajánlatos a tápot fokozatosan bevezetni a kutya étrendjébe, hogy jobban megszokja az új táplálékot. HUVÖS ÉS SZÁRAZ HELYEN TARTANDÓ. A termék súlyvesztesége természetes folyamat.

Ajánlott napi adag grammban

tabla-jolly.png